Zo kan je je inschrijven

Je schrijft je makkelijk online in.

Je kan scouts of gids worden vanaf het schooljaar dat je in het eerste leerjaar zit. Rond de beginleeftijd van kapoenen bestaat er binnen de beweging een algemene regel. Die luidt dat “een kind kan aansluiten bij de kapoenen als hij of zij 6 jaar wordt vóór 1 januari van het lopende werkjaar of in het eerste leerjaar zit”.

Ontdek in welke tak je terecht komt!

Lidgeld

LET OP: wij hebben een nieuw rekeningnummer!

Als je je wilt inschrijven wordt er ook verwacht het lidgeld van €50 (€32 verzekering + €18 interne werking) over te schrijven op volgend rekeningnummer: BE07 7370 6335 3066

Van zodra we dit bedrag ontvangen hebben is uw kind succesvol ingeschreven en kunnen we beginnen aan een geweldig jaar!

Gelieve niet met cash geld te betalen! Indien je meerdere kinderen inschrijft stellen we het op prijs als u dit doet met verschillende overschrijvingen. Alvast bedankt!

PS: Je mag 2 keer proberen vooraleer je je effectief moet inschrijven! Kom eens langs en klamp een leider of leidster aan de arm!

Vragen?

Tegemoetkoming

 

Via onze website willen we jullie er ook attent op maken dat bijna alle ziekenfondsen een financiële tegemoetkoming voorzien. Deze tegemoetkoming is van toepassing op het lidgeld en/of op de deelname aan een jeudgkamp voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Vanaf dit jaar bieden wij deze attesten ook online aan. Je mag de papieren versie zeker nog meebrengen op zondag naar een activiteit, deze vullen wij met plezier in! 

KAMPEN

LIDGELD 

Samenvatting kampen 2022:

We gaan op groepskamp! Dit wil zeggen dat de kleine en grote takken met zen allen op hetzelfde kampterrein zullen zitten.

 

Kapoenen (2014-2015) gaan op kamp van 8/07 tot 13/07 (5 overnachtingen, 6 begonnen dagen) en betalen hiervoor €90.

Kawellen (2011-2013) gaan op kamp van 6/07 tot 13/07 (7 overnachtingen, 8 begonnen dagen) en betalen hiervoor €110.

Jonggivers en givers (2005-2010) gaan op kamp van 3/07 tot 13/07 (10 overnachtingen, 11 begonnen dagen) en betalen hiervoor €130.

 

Kampadres: 65 Borgoumont à 4987 La Geize

Het uniform

Wij zien leden en leiding graag in een verzorgd uniform; sober of frivool maakt niet uit maar bepaalde zaken dienen wel in orde te zijn.

Zo ook de kentekens die op het hemd worden geplaatst!

Hiernaast vind je onze richtlijnen over waar je welke kentekens moet dragen. Deze kentekens kan je tevens kopen in de ‘Hopper’.

Sommige van deze kentekens zijn ook bij ons nog voorradig dus vraag er gerust naar!

Heb je daarnaast nog vragen in verband met het uniform of de kentekens? Ga dan zeker eens te rade bij onze groepsleiding!

Verder wensen wij de mama’s, papa’s of moedige leden veel naaiplezier!

Tijdens onze opendeurdag krijg je de mogelijkheid om de verschillende kledingstukken te passen maar je moet ze wel zelf gaan kopen in de ‘Hopper’! Dit kan online of in de winkel:

Het Scoutshuis
Wilrijkstraat 45
2140 Antwerpen

Onderstaande artikelen zijn enkel bij ons te verkrijgen

Deze artikels kan je niet kopen bij Hopper omdat ze specifiek voor onze groep zijn. Ze zijn steeds bij ons verkrijgbaar.

Kapoenentrui

Verplicht
€25,00

Groepsdas

Verplicht
€8,00

Zandstuivers

Boudewijnlaan 75
2243 Pulle

scoutspulle.groepsleiding@gmail.com

Denk aan onze buren!

Gelieve altijd via de boudewijnlaan te komen met de auto! Alvast bedankt!

- De leidingsploeg