Activiteiten

Onze activiteiten vinden elk weekend plaats op zondagmiddag van 14:00u tot en met 17:00u. Stipt om 14:00u houden wij met onze hele groep een formatie (opening van de activiteit) op ons scoutsterrein. Wij verwachten iedereen steeds op tijd en in uniform (heel belangrijk)!

Wij willen ook aan de ouders vragen om hun kinderen ten vroegste om 13:45u af te zetten aan ons scoutsterrein en indien je met de auto komt, jouw kind(eren) af te zetten aan de Boudewijnlaan (vooraan) en niet aan de Wipstraat (achteraan). Een kwartier voor de activiteiten starten zullen wij ook telkens 2 leiders voorzien die de fietsers en voetgangers helpen oversteken aan het zebrapad aan de Boudewijnlaan. Ook via deze weg willen we vragen om telkens af stappen als je met de fiets het zebrapad oversteekt (ook de ouders), dit omwille van de verzekering.

Raadpleeg wel telkens het takprogramma van jouw kind want er kunnen soms uitzonderingen zijn (scoutsweekend, nachtspel, zaterdagactiviteit, papierslag, …)! De verschillende takprogramma’s zullen telkens om de 2 maanden verschijnen op onze website.